JAZZZAJ A MŰHELYBEN // II. ALKALOM

Események betöltése

JAZZZAJ A MŰHELYBEN // II. ALKALOM

FILIP-KOBI-MALFATTI-SAEKI // BENKŐ-KRULIK-PÉTERY

Christian Kobi, Radu Malfatti és Klaus Filip triója augusztusban a Nyitott Műhelyben varázsolt olyan letisztult hangokat és tartalmas csendeket, amit ritkán hallunk Pesten. Ezért újra elhívtuk őket, ezúttal a japán Minami Saeki énekesnővel kiegészülve játszanak.
„…nem csak egy újabb kvartett, ez az egyik legérdekesebb új formáció ezen a bolygón. Ez a trió távol a jól ismert utaktól, egy nyugodt és csendes zenére koncentrál, nem próbálja érdekesebbé tenni a hangokat annál, mint amilyenek önmagukban. A nyilvánvaló virtuozitást maga mögött hagyva inkább a rejtett virtuozitásra koncentrál, és minden koncertet hallatlan élménnyé varázsol.”
R. Malfatti
Radu Malfatti – basszus-szájharmonika
Klaus Filip – színuszhullámok
Minami Saeki – ének
Christian Kobi – szaxofon
Benkő Róbert a TÉRIDŐ JAM-ek összművészeti eseményein találkozott a különleges, hordozható orgonán (organetto) is játszó Pétery Dórával. Őt kortárs-klasszikus zenei projektek sokasága köti Krulik Eszterhez, aki a Budapest Improvisers Orchestra tagja is, így trióban azonban még sosem improvizáltak együtt. Kíváncsian várjuk, milyen zene születik a belőlük áradó szeretetteli figyelemből!
Krulik Eszter – hegedű
Pétery Dóra – organetto
Benkő Róbert – nagybőgő
belépő: 3.000 Ft (Önkéntes jegyszedő kerestetik.)
2024 október 19

Részletek

Dátum: október 19.
Időpont: 20:30 - 23:00