FEHÉRBOR VÁLOGATÁS
– Szabó Edit számára emlékezetes borokból… –
„Ígértem a borsort, és most el is árulom. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy ezúttal csak fehérborokat kóstolunk, de nem akármilyeneket. Lesz közöttük 2015-ös is.”
Szabó Edit
főszerkesztő
www.borsmenta.hu
Borsor:
1. Paulus Molnár Borház: Sauvignon Blanc pezsgő (Mór)
2. Szijjártó Előd Pincészete: Sauvignon Blanc 2021 (Etyek)
3. Tornai Pincészet: Nagy-Somlói Sauvignon Blanc 2017 (Somló)
4. Centurio-Ludányi Balázs: Fáy-domb Hárslevelű 2018 (Mátra)
5. Kősziklás Borászat: Hárslevelű 2017 (Neszmély)
6. Dubicz Szőlőbirtok: Hárslevelű 2016 (Mátra)
7. Somlói Apátsági Pincészet: Hárslevelű 2016 (Somló)
8. Nádas Borműhely: Combi (Szürkebarát) 2016 (Etyek)
9. Frittmann Borászat: Ezerjó (fahordós) 2015 (Kunság)
Én magam is nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan muzsikálnak majd ezek a szépkorú tételek.A kóstolót Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője vezeti.
A kóstoló ára 6.000 Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő.
Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek előre a borsmenta.edit@gmail.com címen.
Nem elég csak a Facebookon jelezni, hogy jöttök, írjatok levelet a megadott címre, ez fontos!
A kóstoló után Finta László vacsorával is készül; ha szívesen maradnátok egy igazi, Finta-féle kényeztetésre, ezt is jelezzétek előre.